Kramfors Släp & Fritid logo 4

Telefon

073 064 18 78

Besök oss

Spikgatan 6, Kramfors

Öppettider Butik

Mån - Fre: 9:00 - 15:00

Öppettider Telefon

Mån - Fre: 9:00 - 18:00

Telefon

073 064 18 78

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 15:00

Vi har vagnen du söker​

Inget annat än kvalitet duger för oss på Kramfors Släp & Fritid. Därför har vi valt just dessa märken till vårt sortiment. Rejäla vagnar som håller år efter år.  Med över 600 olika modeller i vårt sortiment vågar vi påstå att vi har vagnen du söker.

Cheval Liberté

Sveriges mest sålda hästtransport. Prisvärda vagnar av mycket hög kvalitet. 
Ett bekvämt och säkert sätt att transportera din häst.

Bk Hengeren

Norges främsta tillverkare av alla typer av släp;  båttrailer, biltransport, kåpsläp, ATV-vagn, skoterpulka, maskintransport, skåpsläp och en mängd vanliga släpvagnar

Lorries

Mycket prisvärda släp av god kvalitet. Stabila varmförzinkade vagnar med ledbelysning. Går att få levererad med svensktillverkad aluminiumkåpa.

TK-Trailer

Svensktillverkade vagnar av högsta kvaliet. Ett brett sortiment av båttrailer, båtuppställningsvagnar och marknadens bästa bryggbommar. Har även ett litet utbud av vanliga släpvagnar.

Nordic Car Trailer

Sveriges bästa släpvagnar av absolut högsta kvalitet. Färdiga modeller eller specialtillverkade efter dina egna behov. Alternativet för den som inte nöjer sig med det näst bästa.

Neptun Trailers

Mycket prisvärda släp av god kvalitet. Stabila varmförzinkade vagnar med ledbelysning. Går att få levererad med svensktillverkad aluminiumkåpa.

Reko Trailers

Reko Trailer AB – Svensktillverkade släp av högsta kvalité.  

3s Alutrailers

Aluminiumsläp med känsla för kvalité. Fullständig perfektion in i minsta detalj. Oavsett om det är en släpvagn för villabehov eller transporter av bil, skoter eller maskiner har vi det du behöver. Vi vill bygga din vagn.

Lösa kåpor

Vi säljer även lösa kåpor som passar ALLA släpvagnsmärken.

Bålsta släpet

Bålsta Släpet AB har i snart fyra decennier tillverkat släpvagnar till privatpersoner, företag, försvaret, stat och kommuner. Samtliga släp och trailers tillverkas i Bålsta, Mälardalen. Deras produkter är byggda för att klara daglig och hårt slitage.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild