Kramfors Släp & Fritid logo 4

Telefon

073 064 18 78

Besök oss

Spikgatan 6, Kramfors

Öppettider Butik

Mån - Fre: 9:00 - 15:00

Öppettider Telefon

Mån - Fre: 9:00 - 18:00

Telefon

073 064 18 78

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 15:00

TK-Trailer

Släpvagnar.

TK-Trailer

TK Trailer grundades 1989 av Tord Karlsson i Boxholm. Företaget är familjeägt och drivs med en brinnande ambition att perfektionera båttrailers och vagnar, så att våra kunder tryggt kan ta upp, transportera och förvara båtar och övrigt gods.

Vi har hela TK-Trailers sortiment.

Produktinformation

Båttrailer 80km/h

Våra vagnar är konstruerade så att du har maximala inställningsvarianter för att skydda din båt. Våra hjul är dessutom i massivgummi och de nya plastrullarna av ett material som gör att de tål belastning utan att bli spåriga.
TK Trailers vagnar är helsvetsade i sin chassikonstruktion vilket gör att alla vagnar, från den minsta till den största, är så stabila som en trailer någonsin kan bli.

Båtvagn 30km/h

Alla våra båtvagnar är uppbyggda på ett helsvetsat och varmgalvaniserat chassi. De är mycket stabila, lättdragna och perfekta för förvaring mellan säsongerna. Speciellt uppskattat är vårt breda program av reservdelar och tillbehör som gör att våra kunder kan personifiera sina båtvagnar till exakt de krav som önskas.

Bryggbommar

Våra varmgalvade, kraftiga och stabila bryggbommar är perfekta för båtar upp till en längd av ca 10 meter. Vid båtlängder över åtta meter måste spring läggas.
De kortare bommarna har en flottör som standard, även om du kan beställa extra flottör för bärigheten skull. På de längre bommarna monterar du de dubbla flottörerna med längre mellanrum för att minimera svikt i bommen.

BUV-vagn

Våra smidiga och lätthanterliga båtuppställningsvagnar är perfekta för båtar upp till en längd av lite drygt 8 meter, som behöver flyttas då och då. De fungerar även utmärkt för vinterförvaring i garaget eller annan lokal med hård och slät golvyta. Stora, lättrullade helgjutna hjul gör även en tyngre båt enkelt rullbar. Du demonterar vagnen på minuter och kan stuva undan den då den inte är i bruk eller då den behöver behöver transporteras.

Släpvagn

TK Trailers släpvagnar är som både TK:s Båttrailers och Båtvagnar uppbyggda på ett helsvetsat, varmgalvaniserat chassi. Det gör släpvagnarna oerhört stabila, lättdragna och galvaniseringen skyddar dem mot rost i många år. Alla släpvagnar är tippbara vilket gör dem idealiska för enkel av- och pålastning. Flaken är stora och lättlastade med bindöglor för lastsäkring. Som tillbehör finns bland annat bakläm för uppkörning eller lösa uppkörningsramper, kapell, kapelltopp och gallergrindssatser.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild