Kramfors Släp & Fritid logo 4

Telefon

073 064 18 78

Besök oss

Spikgatan 6, Kramfors

Öppettider Butik

Mån - Fre: 9:00 - 15:00

Öppettider Telefon

Mån - Fre: 9:00 - 18:00

Semesterstängt!

V.28-29, 8/7 - 21/7

Telefon

073 064 18 78

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 15:00

Båt & hamn

Här har vi samlat de produkter som hör båt och hamn till; båttrailers, upptagningsvagnar, bryggbommar och flytbryggor.

Bk Hengeren

Norges främsta tillverkare av alla typer av släp;  båttrailer, biltransport, kåpsläp, ATV-vagn, skoterpulka, maskintransport, skåpsläp och en mängd vanliga släpvagnar

Lorries

Mycket prisvärda släp av god kvalitet. Stabila varmförzinkade vagnar med ledbelysning. Går att få levererad med svensktillverkad aluminiumkåpa.

Neptun Trailers

Mycket prisvärda släp av god kvalitet. Stabila varmförzinkade vagnar med LED-belysning. Går att få levererad med svensktillverkad aluminiumkåpa.

TK-Trailer

Svensktillverkade vagnar av högsta kvaliet. Ett brett sortiment av båttrailer, båtuppställningsvagnar och marknadens bästa bryggbommar. Har även ett litet utbud av vanliga släpvagnar. 

Bryggbommar

Bryggbommar från TK-Trailer av högsta kvalitet.

Bålsta släpet

Bålsta Släpet AB har i snart fyra decennier tillverkat släpvagnar till privatpersoner, företag, försvaret, stat och kommuner. Samtliga släp och trailers tillverkas i Bålsta, Mälardalen. Deras produkter är byggda för att klara daglig och hårt slitage.

Reko Trailers

Nordic Car Trailer

Svensktillverkade båtvagnar av högsta kvalitet. Färdiga modeller eller specialtillverkade efter dina egna behov. Alternativet för den som inte nöjer sig med det näst bästa.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild