Kramfors Släp & Fritid logo 4

Telefon

073 064 18 78

Besök oss

Spikgatan 6, Kramfors

Öppettider Butik

Mån - Fre: 9:00 - 15:00

Öppettider Telefon

Mån - Fre: 9:00 - 18:00

Telefon

073 064 18 78

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 15:00

Hyr båt!

Slipp onödigt jobb med underhåll, motorkonservering och vinterförvaring!

Hyr båt

Hyr en båt av oss och utforska Ångermanälven och Höga Kusten från sjösidan. Våra båtar passar bra till att fiska, åka vattenskidor eller åka på spännande utflykter i skärgården. Båtarna vi hyr ut är styrpulpetbåtar (båtar med ratt) roddbåtar med eller utan motor, och kanadensare för den som gillar paddling. Vi hyr bara ut veckovis.

Höga Kusten är den perfekta platsen att köra båt på om man är ovan. Området är känt för sina stora djup och man kör mycket sällan på grund. Att köra båt kräver inga specifika förkunskaper eller förarbevis. Om du är nybörjare visar vi dig gärna hur man gör. I priset ingår ankare, rep och åror. Kostnad för förbrukad bensin och olja tillkommer. Vi kan även tillhandahålla flytvästar för en mindre summa.

Båtarna finns i Frånö båthamn. Kan levereras till andra orter mot en avgift på 48kr/mil (minst 1000kr).

Våra båtar

Fisherman 20

En mycket stabil och komfortabel styrpulpetbåt som går bra i hög sjö och fungerar bra att köra med i havet. Används flitigt av yrkesfiskare. Den har stort lastutrymme och lämpar sig bra för sportfiske, nätfiske, trolling, utflykter mm. Går även att använda som bogseringsbåt. Lätt att köra med elstart och tilt. Fyrtaktsmotor gör att den är bränslesnål för sin storlek och går tyst.

Ryds

Den ultimata båten för dig som inte har bråttom. En bränslesnål båt som passar bra för fisketurer, avstressande utflykter och naturupplevelser. Lättrodd båt som även går att hyra med elmotor eller helt utan motor.

Linder inkas 525

En kanadensare av aluminium som är väldigt lätt att bära och frakta på exempelvis ett biltak. Lätt att framföra i vattnet. Den enda kanot som är godkänd för tre personer. Passar bra för allt från avstressande utflykter och naturupplevelser till äventyr i rörligare vatten. Rymmer stor packning.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild